Bisajärven ympäri hiihtäen

Viikonloppuna keli helli - oli aurinkoa ja kirpeä -10 asteen pakkanen. Hiihtolenkiksi valikoitui Hakunila - Bisajärvi - Kuusijärvi - Hakunila. Lenkillä sai hiihdellä Sipoonkorven kansallispuiston upeissa maisemissa ja Kuusijärvellä puolestaan nauttia Cafe Kuusijärven lounaan.

Keli oli tahmea, pakkaslumi pehmeää ja sitä myöten luisto surkeaa, mutta Kuusijärvellä nautittu savuporosoppa antoi taas hiihtoon puhtia.Reitillä näkyi paljon hiihtäjiä, mutta ei kuitenkaan ruuhkaksi asti, kuten usein esimerkiksi Hakunilan laduilla tuppaa olemaan. 


Kuva ulkoliikunta.fi -sivustolta, joka on aivan huippu latutilanteen tarkastamiseksi pääkaupunkiseudulla! Latutilanne.fi on toinen, johon hiihtäjät itse kertovat latujen kunnosta - hyvä tarkastaa näistä, missä kunnossa ladut ovat.

Kuvassa  musta piste kuvastaa alku- ja päätepistettämme Hakunilan uirheilupuistossa, josta lähdimme hiihtämään opasteiden mukaisesti kohti Kuusijärveä. Matkaa Hakunilasta Bisajärven ladulle on nelisen kilometriä ja Hakunilasta Kuusijärvelle puolestaan noin 12 kilometriä. Takaisin tullessa matkaa kertyi yhdeksän kilometrin verran.


Kyllä tällaiset ilmat antavat taas energiaa pitkälle eteenpäin.

-Kia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Retkellä Helsingissä: Lammassaari ja Kuusiluoto

Upea Norja: Bollmansveien ja Falsnestinden (1059 m)

Vaakkoin ulkoilualue - helmi Nuuksion kansallispuiston kupeessa